Køb af Chevrolet Vor anbefaling

Hos Autocentralen Vestsjælland, råder vi folk til at holde sig fra, at købe brugte biler. Der ikke længere findes på det europæiske marked. Idag fandt en af vores kunder ud af hvorfor.

Kunden kom forbi idag. Hans Chevrolet Spark mistede kølervædske. Efter 5 sekunders fejlsøgning (hvad fakturerer man for det), lokaliserede jeg det til udligningsbeholderen. Der var flækket i samlingen.

Problemet med Chevrolet biler der har “forladt” det europæiske marked. Er nu at andet end almindelige servicedele så som oliefilter bremser osv. Er umuligt at opdrive. Så intet eftermark findes hverken originalt eller uoriginialt.

Har også en Chevrolet Olrando stående, hvor el rude kontakteten er gået istykker. Dette kan ikke skaffes. Og derfor er det godt der er Klima i en Orlando. For ruderne kommer aldrig til at rulle ned igen.

Vi derfor råde vores kunder, til at tænke sig om en ekstra gang, hvis de er på udkig efter en koreansk Chevrolet. Da eftermarkedet ikke findes længere i Europa. Og så kan en udligningsbeholder eller en elrude kontakt. Kan sætte en stopper for at have en funktionsdygtig bil.