Hvem er vi

Kunne du finde på at købe nyt hus eller lejlighed uden at få en advokat eller anden proffesionel til at hjælpe dig, med at se om alt er som det skal være. Eller om der er fælder, eller om du måske snyder dig selv? Hvis det er tilfældet er vi nok ikke noget for dig. Vil du derimod være sikker på at du får den for dig bedste og økonomisk mest koorekt bilhandel, næte gang du skal handle bil. Jamen så er det os du skal kontakte. Med faste priser der sikrer at vi ikke har interesse i hverken den ene eller anden løsning, udover den der giver dig den bedste handel. Vi er 100% uafhængige af bil forhandlere, lånevirksomheder og forsikringsselskaber. Og arbejder kun for at give dig den bedste handel for dig. Således at du vil anbefale os til andre og gerne bruge os igen næste gang du skal have ny bil.

Vi er et erfarent team bestående af tidligere sælgere, bil rådgivere. med stort branchekendskab og gode kontakter i bil og finansierings verden. Dette kommer dig til gode, når det kommer til behovsafdækning og senere prisforhandling, alt det der gør det svært at købe ny bil.  Auto consult er din egen professionelle bilrådgiver, der hælper dig med at få den rigtige bilhandel.

Vikan naturligvis også hjælpe dig med at sælge din nuværende  bil, hvis vi skønner at det ikke vil være fordelagtigt at få den ind i en handel med din nye bil.

Uanset hvordan du vender og drejer det, vil det altid kunne betale dig at brugeAuto Consult. Skulle tilfældet være at du har mødt en ærlig bilhandler, har du efter vi har gennem gået dokumenter, sikkerhed for at alt er som det skal være. Vi er tredje part i dit bilkøb og skal altså ikke hjælpe forhandleren med at tjene penge til firmaet, som en bilsælger du normalt møder skal. Nej vi skal hjælpe dig med at spare penge på dit næste bilkøb, og sikre dig at du får den bedst mulige handel.

Vi kan med stolthed sige, at vi er de billigste på markedet omkring bilrådgivning. Det er vi grundet vor “Code of Conduct”. Vi er ikke sat i verden for at flå dig økonomisk – Det er faktisk det vi arbejder for du ikke skal blive. Vi kører med faste priser, ikke noget med procentsatser eller mystiske tillæg. Det skal være let og forståeligt for dig som kunde. Grunden til du kigger på vores side netop nu. Er jo netop at bilhandel ofte ikke er til at gennemskue – Så lad os sammen holde opbygningen af vores del simpel. Vi har siddet og selv lavet tilbud, finansieringer, forsikringer og alt andet med biler i mange år. For os som fag folk er dette en del af vores hverdag, vi ved hvor fælderne er, vi ved hvad vi skal have øje på. Denne erfaring skal komme dig til gode som vores kunde. Vi skal ikke være et nyt element af usikkerhed i din næste bilhandel.

Med  venlig hilsen

Steffen Skov